Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Apartmánový dom na predaj v kľudnej časti obce Vydrany

Interné ID: 0101375
Ulica: neuvedené
Obec: Vydrany
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Hotely a penzióny
550 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj apartmánový dom v kľudnej časti obce Vydrany. V apartmánovom dome sa nachádza sedem vkusných apartmánov a wellness časť. Vo wellness časti sa nachádza skrytý bazén a sauna. Voda v bazéne je vyhrievané s pomocou solárnych panelov. Apartmánový dom bol rekonštruovaný v roku 2015, je v dobrom stave, ale už potrebuje menšie rekonštrukcie a opravy. Parkovanie je možné pred apartmánovým domom.

APARTMÁNOVÝ DOM
okr. Dunajská Streda – Vydrany
zastavaná plocha: 300 m2
plávajúca podlaha /dlažba
plastové okná
zateplené

Apartmány sa skladajú z predsiene, z izby s kuchyňou a z kúpeľne so záchodom. Apartmány sú vkusne zariadené, v predsieni je skriňa a botník, v izbe sa nachádza posteľ a skrinky, v kuchyni je kuchynská linka so spotrebičmi a stôl so stoličkami a v kúpeľni je sprchový kút a záchod.

OKOLIE
Obec Vydrany sa nachádza 3 km od okresného mesta Dunajská Streda a 45 km od Bratislavy. V apartmánovom dome nie je kuchyňa, ale stravu je možné zabezpečiť v dedine. Apartmánový dom je blízko k prírode, preto okolie ponúka veľa možností na turistiku, cykloturistiku a jazdu na koní. Najobľúbenejšie turistické ciele v blízkosti je Slovakia ring a Malkia park v Orechovom Potôni a Termálne kúpalisko v Dunajskej Strede.

Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb:
- Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností
- Sprostredkovanie poskytnutia úverov
- Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov
- Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď.

Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
300 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti