Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

TOPOĽNÍKY - RODINNÝ DOM NA PREDAJ

Ulica: neuvedená
Obec: Topoľníky
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
86 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj starší 4 izbový rodinný dom v obci Topoľníky vo veľmi výhodnej cene, s úžitkovou plochou 110m2, na pozemku s výmerou 1072 m2. Je možnosť dokúpiť k domu aj 1985 m2 záhradu so samostatnou prístupovou cestou.
Dom si vyžaduje rekonštrukciu, čo umožňuje novému majiteľovi si prerobiť podľa vlastných predstáv. Rodinný dom bol postavený z tehly, v roku 1964. Dispozičné riešenie: 4 izby, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, predsieň, špajza, kotolňa, garáž, pod kuchyňou je malý pivničný priestor cca 6m2. Vstup do domu je z 2 strán, cez hlavné dvere a aj cez kuchyňu z dvora, to umožní širšie využitie domu. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (plyn, elektrina, voda), kanalizačná prípojka je pred domom. Je možnosť kúriť aj tuhým palivom, na to prislúcha funkčný krb. Na ohrev vody slúži elektrický bojler s objemom 120l, odpadová voda je zatiaľ riešená žumpou.
Na dvore sa nachádzajú rôzne hospodárske budovy na chov zvierať, udiareň, s možnosťou kompletným vyprataným z dvora, v prípade záujmu.
Oblasť čo viac obľúbenejšia aj kvôli termálnemu kúpalisku, ktoré sa nachádza v prekrásnom prostredí, pri brehu Malého Dunaja. Preto dom odporúčam aj na rekreačné účely. Okrem toho obec Topoľníky má vynikajúcu občiansku vybavenosť, ľahká dostupnosť  do Veľkého Medera, do Dunajskej Stredy a aj do Bratislavy.  V obci sa nachádza obchod, supermarket, škola, škôlka, reštaurácia, pekáreň,  lekáreň, lekár, detské ihrisko, autobusová zastávka.

Hlavné výhody domu:
- tiché a kľudné prostredie, slušný susedia, rekreačné prostredie
- prístupová cesta z 2 strán
- veľký dvor s možnosťou zväčšiť pozemok
- hospodárske budovy na chov zvierat a udiareň
- 2 prístupy do domu – dá sa rozdeliť aj na 2 byty
- pôvodný stav, v udržiavanom  stave
- krb na tuhé palivo
- výhodná cena

V prípade záujmu volajte na tel. č. 0908 865 510.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
110 m2
Úžitková plocha:
110 m2
Plocha pozemku:
1072 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti