Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Znížená cena!!!Florida VILLA park: STAVEBNÝ POZEMOK NA PREDAJ V NAJVYHĽADÁVANEJŠEJ ČASTI MESTA DUNAJSKÁ STREDA. CENA: 87.500€

Interné ID: 102132143
Ulica: Florida park
Obec: Dunajská Streda
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
87 500 €

Popis nehnuteľnosti

A-W Real Vám ponúka na predaj krásny, stavebný pozemok - pre rodinné domy - v najvyhľadávanejšej časti mesta Dunajská Streda - Florida park. Pozemok má rozlohu 627 m2 a je rovinatý.
Šírka je 21m a dĺžka je 30m. Pozemok sa nachádza v novovybudovanej štvrti. Jedná sa o nový stavebný obvod s novými inžinierskymi sieťami a prípojkami vody, kanalizácie, elektriny a plynu.
Typ pozemku: orná pôda, intravilán - pozemok je umiestnený v zastavanom území mesta, v súlade s územným plánom mesta vhodný pre výstavbu rodinných domov, v pokračovaní existujúcej novej zástavby.

POZEMOK: Sympatický, čistý, rožný potenciálny stavebný pozemok optimálnej výmery v pokojnom prostredí, mimo hlavnej cesty, vhodný pre výstavbu rodinného domu za dostupnú cenu.

V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, autobusová zastávka, lekáreň aj obchody, nákupné centrá. Lokalita je jednou z najvyhľadávanejších, preto považujem túto ponuku za veľmi lukratívnu.

Ponúkaná cena už zahŕňa:
1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností, odmenu A-W Real,
2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve,
3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní.

Cena: 87.500€

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
627 m2
Plocha pozemku:
627 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti