Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Novostavba - Moderné bývanie - Nádherný, zariadený 3-izbový byt na predaj v Dunajskej Strede, Sever II., úž. plocha 64 m2

Ulica: Júliusa Lorincza
Obec: Dunajská Streda
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
165 000 €

Popis nehnuteľnosti

A-W Real Vám ponúka na predaj nádherný, moderný zariadený 3-izbový byt v Dunajskej Strede na sídlisku Sever II. Byt sa nachádza na 2. poschodí trojposchodového bytového domu. Celková podlahová plocha bytu je 64 m2. Kolaudácia bytového domu: rok 2020. Byt sa predáva kompletne zariadený, na mieru vyhotoveným nábytkom podľa návrhu interiérového dizájnéra. 

Dispozičné riešenie bytu: 2 spáľne, obývacia izba, veľká predsieň, kuchyňa, kúpelňa s vaňou a umývadlom, oddelené WC, chodba, loggia 4 m2.  Bytový dom je zateplený. Parkovanie je verejné pri bytovke. Okolie bytovky ponúka kľudné bývanie blízko k centre mesta.

Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb:
- Vypracovanie kúpno predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností
- Sprostredkovanie poskytnutia úverov
- Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov
- Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď.

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
64 m2
Úžitková plocha:
64 m2
Poschodie:
2
Loggia plocha:
4 m2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
3

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti