Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

A-W Real Vám ponúka na predaj pekný, priestranný 4-izbový rodinný dom s letnou kuchyňou a terasou v tichej časti obce Topoľníky. Tento rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou od roku 2006, všetky rozvody boli vymenené na nové (elektrina, voda). Celková rozloha rovinatého slnečného pozemku je 736 m2.  Zastavaná plocha je 180 m2, úžitková plocha je 160 m2, vo dvore sa nachádza aj garáž 18 m2, umelé záhradné jazierko, altánok, ovocné stromy. Rodinný dom sa nachádza vo výbornej lokalite, len 16 km od okresného mesta Dunajská Streda.

Obec Topoľníky má výbornú občiansku vybavenosť (pošta, obchod, materská škola, základná škola, detský lekár, lekár pre dospelých, lekáreň, reštaurácia, záhradnícke potreby, COOP, súkromné obchody, obecný úrad, detské ihrisko , termálne kúpalisko, autobusové spojenie, 4km smerom na Dolný Štál sa nachádza aj vlaková stanica... ).

Kúrenie je plynové s radiátormi + krbom na tuhé palivo (boli vytvorené prieduchy do jednotlivých izieb, takže aj s krbom sa dá vykurovať celý dom). Okná boli vymenené na nové plastové s vonkajšími žalúziami. Stavebným materiálom je tehla, celý dom je zateplený s polystyrénom. Celý rožný pozemok je kompletne oplotený, na pozemku sa nachádza aj garáž so vstupom z ulice, krásne umelé záhradné jazierko, altánok.

Na pozemku sa nachádzajú IS: verejný vodovod, kanalizácia,  elektrická prípojka, vŕtaná studňa, plynová prípojka.

Výhody: 

- rožný pozemok: so vstupom z dvoch ulíc

- vŕtaná studňa

- zavlažovací systém

- ovocné stromy, pekný slnečný pozemok

- umelé záhradné jazierko

- garáž 18 m2, altánok

- kompletná rekonštrukcia.

 

Dispozičné riešenie:

- závetrie + letná terasa

- veľká predsieň, chodba

 - veľká obývacia miestnosť s krbom + kuchyňa

- špajza

- šatník

- rodičovská spáľňa

- detská izba

- chodba

- kúpeľňa (rohová vaňa, sprchovací kút, WC)

- oddelené WC

- hosťovská izba

- letná kuchyňa, špajza, WC

- zimná záhrada.

 

 

Obec Topoľníky sa nachádza na juhozápadnom Slovensku, na Žitnom ostrove. V chotári obce Topoľníky tečie Klátovské rameno Malého Dunaja. Je to chránené územie s veľkosťou 306 ha, ktoré poskytuje početné možnosti na oddych. Pod topoľmi a vŕbami, ktoré sú charakteristické pre celý Žitný ostrov, sa môže návštevník prechádzať v krásnej prírode. Sú tu vhodné podmienky na chytanie rýb, na kúpanie a opaľovanie. Tí, ktorí vyskúšajú člnkovanie, môžu zažiť množstvo dobrodružstiev v nedotknutej prírode.

 

Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb
- Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností
- Sprostredkovanie poskytnutia úverov
- Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov
- Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď.

Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.

 

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
736 m2
Úžitková plocha:
160 m2
Zastavaná plocha:
180 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Typ budovy:
tehla
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Špajza:
áno
Celková plocha:
160 m2
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
18 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti