Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rodinný dom v lukratívnej časti mesta.

Ulica: neuvedene
Mestská časť: Malé Blahovo
Obec: Dunajská Streda
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
330 000 €

Popis nehnuteľnosti

Nehnuteľnosti sú situované na okraji mesta v tichom prostredí, v slepej uličke, minimálna prašnosť a hlučnosť od dopravy.

Dokončenie výstavby nehnuteľnosti bolo v roku 2019.

Na pozemku s výmerom 630m2 sa nachádza 4 izbový dom, zastavanej plochy 163m2, jednopodlažný, nepodpivnečený. Podkrovie domu slúži na skladovanie, dom je napojený na verejný vodovod, verejný plynovod, verejnú kanalizáciu, verejný elektrické NN vedenie, internet.

 

Po vstupe do domu sa dostaneme do priestrannej predsiene, odkiaľ sa otvárajú dvere do samostatnej toalety vybavenej s umývadlom. Z predsenie sa dostaneme cez posuvné dvere do veľkej priestrannej chodby obytnej časti, odkiaľ sa otvárajú dvere do ostatných miestnostiach, ako kúpeľňa, 3 izby, technická miestnosť. Kúpeľňa je vybavená s vaňou, sprchovým kútom, umývadlom, kúpeľňovým nábytkom, zabudovaným rádiom. Oproti kúpeľne sa nachádza technická miestnosť s plynovým ohrievačom vody, výstupom na povalu. V obývačke je pripravený komín na krb, a je spojená s kuchyňou a jedálňou. V kuchyni sa nachádza veľká moderná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (kombinovaná chladnička, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, indukčná platňa, umývačka riadu, odsávač pár) s množstvom úložného priestoru. Hneď vedľa kuchyne sa nachádza špajza s regálmi. Z obývačky je prístup na skrytú terasu. Dom disponuje s 3 priestrannými izbami, z ktorých v jednej sa nachádza aj vstavaná skriňa.

Na podlahe v obytných častiach je plávajúca podlaha a v ostatných miestnostiach (kuchyňa, kúpeľňa, záchod, technická miestnosť, špajza) je dlažba.

  

Ďalšie vybavenie domu:

zabezpečovací systém

plastové okná s izolačným trojsklom a s vnútornými žalúziami, hliníkové terasové dvere

teplovodné podlahové a radiátorové kúrenie s termostatom.

Súčasťou nehnuteľnosti je samostatný jednopodlažný garáž pre jedno auto, zastavaná plocha 36m2, úžitková plocha 28,1m2. Garáž je napojený na elektrickú sieť, časť garáže je aj vonkajšia kuchyňa, drezom a plynovým sporákom. Garáž disponuje s automatickou garážovou bránou.

Nádvorie je upravené s trávou, okrasnými kríkmi, zámkovou dlažbou. Je k dispozícii studňa na polievanie, oplotenie okolo domu je bariérovým plotom, pred domom plot z plotových tvárnic + brána na elektronický pohon, automatický zavlažovací systém na celom nádvorí a pred plotom.

  

-              Predsieň 5,70 m2

-              Oddelené WC 1,56 m2
-              Obývacia izba s jedálňou 28,2m2

-              Kuchyňa 17,10m2
-              Izba 15,10 m2
-              Izba 12,60 m2

-              Izba 13,10m2
-              Kúpeľňa 8,15 m2
-              Technická miestnosť 2,80 m2
-              Špajza 1,56 m2
-              Zadná terasa 12m2

-              Predná terasa 8,90m2

Dom sa predáva bez nábytkového vybavenia, ostane kuchynská linka so spotrebičmi, vstavaná skriňa, kúpeľňový a záchodový nábytok, regále v špajzi.

V cene nehnutelnosti je aj bazén typu Azuro Ibiza 525, hĺbky 1,5m, zatiaľ nezabudovaný.

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
630 m2
Zastavaná plocha:
163 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Rok výstavby:
2019

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti