Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

TOPOĽNÍKY – RODINNÝ DOM NA PREDAJ S MOŽNOSŤOU AJ NA PODNIKANIE, APARTMÁNOVÝ DOM

Ulica: neuvedené
Obec: Topoľníky
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
165 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom s možnosťou aj na podnikanie v centre obci Topoľníky, ktorá môže byť dobrá investícia. Ako na vizualizácií vidieť z Nehnuteľnosti sa dá vytvoriť 6 apartmánový rodinný dom s kaviarňou. Je plne vhodné na bývanie aj pre rodinu s deťmi. Na pozemku sa nachádza aj garáž.
Budova je evidovaná na liste vlastníctva ako rodinný dom, kvôli tomu je možné kúpiť aj na hypotéku.

PREDNÁ ČASŤ
Po vstupe do rodinného domu sa ocitneme v predsieni, odkiaľ je vstup do obývačky s veľkými oknami. Svetlá obývacia izba je srdcou rodinného domu, odkiaľ je vstup do ďaľšej izby, do kuchyne so špajzou, a odtiaľ sú schody na poschodie. Na prízemí je ešte jedna miestnosť, krorú je možné prerobiť na záchod.
Na poschodí sú dve izby, dávnejšia prerobená kúpeľňa a dve terasy.
Prvá časť domu bola prerobená pred dvoma rokmi, kde boli vymenené okná na plastové, podlaha na plávajúcu podlahu, strecha bola izolovaná a plynový kotol bol vymenený. Predná časť je už napojená na kanalizáciu.

ZADNÁ ČASŤ
Táto časť tvorí oddelenú jednotku, má vlastný vchod, vlastnú žumpu, vlastný elektromer a vlastný kotol. Zadná časť je ešte v pôvodnom stave. Táto časť by bola vhodná na podnikanie, v minulosti bola používaná na cukrársku výrobu, ale ponúka aj iné možnosti podnikania.

POZEMOK
rovinatý
oplotený
výmera: 1 636 m2
vpredu zámková dlažba
Rodinný dom sa dá odkúpiť aj menším pozemkom.

OKOLIE
V obci Topoľníky je dobré občianske vybavenie - potraviny, drogérie, kaderníctvo, kvetinárstvo, autoservis, škola, škôlka. V obci nachádzajú reštaurácie, ale aj zrekonštruované termálne kúpalisko, futbalové ihrisko a športová hala. Oproti rodinnému domu sa nachádza útulný park.

NÁŠ NÁZOR
Rodinný dom je ideálny pre vytvorenie apartmánov, kaviarne, ale aj na podnikanie v zadnej časti budovy. Predná časť je ihneď obývateľná, vyhovuje aj pre väčšiu rodinu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
320 m2
Plocha pozemku:
1636 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Gabriel Bartakovics

Gabriel Bartakovics

Realitný maklér

  • English
  • Slovensky
  • Magyar

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti