Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

VKUSNÝ 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU NA PREDAJ V OBCI TOPOĽNÍKY

Ulica: neuvedená
Obec: Topoľníky
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
280 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj vkusný 4-izbový rodinný dom s garážou v obci Topoľníky. Rodinný dom má dobré dispozičné riešenie, denná časť je  oddelená  od nočnej časti.  Kvalitu rodinného domu ukáže, že bol postavený v roku 2009 a dovtedy nepoukázali žiadne chyby.

Pred dvoma rokmi plávajúca podlaha bola vymenená. Priamo z terasu je vstup do bazénu, čo v letných mesiacoch určite oceníte.

 

DOM

okres Dunajská Streda – Topoľníky

zastavaná plocha: 135 m2

postavený v roku 2009

plávajúca podlaha / dlažba

plastové okná

radiátory

IS – elektrina, plyn, vodovod, kanalizácia

 

Popis:

Po vstupe do domu sa dostaneme do predsiene so vstavanou skriňou. Odtiaľ je vchod do obývačky s krbom, alebo do záchodu pre hostí. Obývačka je spolu s kuchyňou s špajzou. V kuchyni sa nachádza vkusná kuchynská linka. Z obývačky je vstup  na terasu, alebo na chodbu, odkiaľ je vchod do ostatných miestnostiach, ako kúpeľňa a 3 izby. V dvoch izbách sa nachádza aj vstavaná skriňa. V kúpeľni je vaňa, sprchový kút a záchod. Na podlahe v obytných častiach je plávajúca podlaha a v ostatných miestnostiach je dlažba. Vedľa terasy je bazén, na dvore je tráva a sú tuje.

 

POZEMOK

rovinatý

výmera: 1133 m2

oplotený

garáž (29 m2)

bazén

parková úprava – kosená tráva a tuje

IS – elektrina, plyn, vodovod, kanalizácia

 

OKOLIE

V obci Topoľníky nájdete všetko čo na dedine potrebujete - potraviny, drogérie, kaderníctvo, kvetinárstvo, autoservis, škola, škôlka. V obci nachádzajú aj reštaurácie, termálne kúpalisko, futbalové ihrisko a športová hala.

 

NÁŠ NÁZOR

Rodinný dom je ideálny pre rodinu, kde deti majú vlastnú izbu. Dvor je vhodný na grilovanie, kúpanie v bazéne a je dostatočne veľký na hranie detí.

 

Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 280.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1133 m2
Úžitková plocha:
135 m2
Zastavaná plocha:
170 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
170 m2

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti