Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prenájom 3 izbového bytu s garážou vo vyhľadávanej lokalite

Ulica: neuvedená
Obec: Dunajská Streda
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
850 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na prenájom krásny a priestranný 3 izbový byt s garážou. Byt sa nachádza na prízemí bytového domu. K bytu patrí veľká terasa. Byt je čiastočne zariadený v kuchyni je kuchynská linka, sporák a chladnička. V kúpeľni je sprchovací kút, WC misa a práčka. V spálni je manželská posteľ a šatníková skriňa. V obývačke je sedačka, konferenčný stolík a televízor.

 

Byt sa nachádza v tichom a pokojnom lokalite. V blízkosti, len na skok od bytu, je termálne kúpalisko a potraviny, ale ani Lidl nie je ďaleko. Byt je vhodný aj pre tých, ktorí každodenne cestujú do práce do BA, lebo v blízkosti je spoj na cestu 63.

Garáž je uzamykateľná a má elektrickú bránu.

 

Nájomné je 850 €/mesiac s réžiou.

 

Ak máte záujem o prehliadku bytu, kontaktujte nás na telefónnom čísle 0905 409 669 alebo na e-mailovej adrese mazacs.adam@awreal.sk.

 

Nezmeškajte túto jedinečnú ponuku!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
90 m2
Zastavaná plocha:
90 m2
Stav:
novostavba
Celková plocha:
90 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti